Reportáže

Tesla servis v Ostravě

Ostrava se může těšit na nový servisní bod Tesla, který se specializuje na opravy karoserií a havárií.

August 30, 2024

Ostrava Tesla Body Shop

Nedávno otevřený servis Tesla v Ostravě je zaměřený výhradně na opravy po nehodách a karosářské práce. Tento tzv. "Tesla Body Shop" nenabízí tradiční záruční servis, ale je zaměřen na opravy vozidel po haváriích a bouračkách. Zákazníci se mohou těšit na moderní prostory s výhledem do servisní dílny, kde jsou veškeré opravy prováděny pod dohledem zkušeného personálu. Nově vzniklý servisní bod se pyšní čistotou a pečlivým uspořádáním, což je u podobných zařízení spíše vzácností.

Rychlé opravy

Hlavní výhodou nově otevřeného centra je jeho specializace na karosářské opravy. To znamená, že se zaměřuje na situace, kdy je vozidlo poškozeno při nehodě, což vyžaduje odborné zásahy do karoserie vozidla. Tento servis, přestože není klasickým záručním servisem Tesly, přináší značné výhody zejména v rychlosti a dostupnosti náhradních dílů. Nové ostravské centrum navázalo spolupráci s několika pojišťovnami a další jsou na cestě. Díky této spolupráci může servis zkrátit dobu čekání na náhradní díly, což je klíčové pro majitele vozů, kteří čelí dlouhým lhůtám čekání u jiných servisů.

Dle posledních informací by nové centrum mělo být schopné zajistit opravy v rámci týdnů, a v některých případech dokonce i dnů, což je výrazné zlepšení oproti současné praxi, kdy čekací doby mohou dosáhnout i několika měsíců. Tím se nový ostravský servis stává atraktivní volbou pro všechny majitele Tesly, kteří potřebují rychlou a efektivní opravu svého vozu po nehodě.

Shrnutí

Otevření nového Tesla Body Shopu v Ostravě přináší skvělou zprávu pro majitele vozů Tesla v regionu. Specializace na opravy po nehodách a rychlé dodání náhradních dílů může výrazně zkrátit dobu, po kterou je vozidlo mimo provoz. Pokud hledáte rychlé a spolehlivé řešení pro opravu vašeho vozu Tesla po nehodě, nový servis v Ostravě je připraven vám pomoci. Pro více informací sledujte celé video.

Jan Piechaczek

Šefredaktor

Jsem šéfredaktor serveru zaměřeného na elektromobilitu, oblast, která představuje budoucnost dopravy. Moje vášeň pro technologii a udržitelný rozvoj mě přivedla k tomuto zaměření, kde mohu spojit svůj zájem o inovace s odpovědností vůči životnímu prostředí.